Instruktørerne

YOGALIFE FESTIVAL

ESBJERG

Oversigten over instruktors er under udarbejdelse

Majbritt Engbæk

 Jeg har undervist i lidt over et år. Min kærlighed til yoga ville jeg gerne brede ud til så mange som muligt så de kan få den samme oplevelse. Mit mantra er at yoga er for alle! Jeg har selv dyrket yoga i 8 år og det er en livsstil for mig nu. Jeg arbejder som ergoterapeut og underviser ved siden af arbejdet. 

Man kan se mere på www.goyogabramming.dk

eller på 

https://www.facebook.com/goyogabramming/

jan bune

Blid morgenyoga.

Få en rolig start på dagen med blide stræk.

Med Yoga bliver du rettet op, får en bedre holdning, fyldigere vejrtrækning og en helt ny fornemmelse af frihed i kroppen.

Vi arbejder med åndedrættet og mindfuldnessmediationer samt afspænding.

Størstedelen af timen foregår liggende og siddende med enkelte stående stillinger.

For alle uanset alder, køn og forkundskaber.

line fricke

Line Fricke underviser på fuldtid i Yoga & mindfulness og er indehaver af et lille spirituelt Yoga Studio i hjertet af Ribe. Hun underviser desuden på DGIs yoga uddannelser i hele landet.

Hun er oprindeligt fra Ribe men har boet og rejst i mange forskellige lande og samlet yogainspiration og østlig visdom fra flere kilder.

www.studioribe.com

”Line Fricke Yoga” på Facebook

grace acosta andersen

Jeg hedder Grace Paulina Acosta Andersen, jeg stemmer fra Ecuador, boede i 10 år i Spanien og har boet i Danmark siden december 2009 sammen med min mand Ulrik.

I mit hjemland tog jeg 1 års videreuddannelse i psykologi og derefter flyttede jeg til Spanien, hvor jeg blev uddannet Fysiurgisk Massør og Zoneterapeut. Her i Danmark har jeg fuldt alle krav for at blive RAB-registrere massør og zoneterapeut hos DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere).

Mit konstante ønske om at finde ny inspiration og udvide mit kendskab indenfor alternative behandlinger, har guidet mig til at deltage i forskellige uddannelser, kursuser og seminarer, som lyder af følgende:

I udlandet

 • Akupunktur 160 times
  Bioenergetica 48 timer
 • Reiki I & II
 • Aerial Yoga 200 timer
 • Aerial Fitness 50 timer
 • Thai Yoga Massage level 1 & 2 i Bangalore
 • Alkaline kost en livsstil workshop hos Gogo Bela
 • Ryg – Skuldre og Nakkeproblemer workshop 8 timer hos Rajbir Dhillon
 • Understanding Scoliosis workshop 8 timer hos Rajbir Dhillon
 • Intro Gong kursus 8 timer hos Rosa del Puerto
 • Fordybende Traditionel Thai Massage kursus 28 timer i Chiang Mail
 • Vippassana Meditation 4 dage kloster i Wat Umong Temple
 • Yoga for healing of body, mind & emotions with Adrian Cox
 • Exploring Spinal Aligment with Adrian Cox

Her i Danmark

 • Anatomi fysiologi og sygdomslære 200 timer
 • Bars Intro 8 timer
 • Lomi Lomi Hawaii Massage
 • Shiatsu stolemassage 8 timer
 • Cupping (fire cupping, moving cupping)16 timer
 • Shiatsu grundlæggende behandling på madras
 • Yoga lære uddannelse 200 timer.

Jeg har erfaring med manuelbehandling og mennesker at gøre siden 2007 samt har jeg altid havde stor interesse for menneskers udvikling og at lære dem nem redskaber for at forbedret deres livskvalitet. Jeg arbejdet som kropsmassør i Spanien på Guadalmina Hotell i
2007.
Jeg arbejdet som massør hos Darte Fisiosalud, fysioterapi klinik i Marbella i 2008.
Har arbejdet som massør og køkkenassistent på Lyne Hotel fra 2010 til 2013.

Siden maj 2013 har jeg ledet min egen klinik for alternative behandlinger og sidste år i 2017 udvidet jeg min lokal og tilbyder også Yoga og Zheng Qi Fly Fitness®, som er blev registreret som varemærke siden 2017.

https://zhengqiklinik.dk

eva marie pørtner

Min yogarejse startede i 2014 i Argentina i en yoga ashram. Jeg forelskede mig med det samme i bevægelserne, filosofien og, mest af alt, i den ro og følelse af at finde mig selv, som yogaen fik mig til at føle. Jeg har efterfølgende dyrket og oplevet forskellige former for yoga der i blandt hatha, yin, kundalini, shakti naam, vinyasa og restorativ. Jeg er nyuddannet yogalærer med en 200 timer YTTC i hatha, vinyasa, yin, restorativ og meditation. For mig er balance kodeordet for min yogapraksis både på og udenfor måtten. Det kan være at finde balancen mellem svært og let, at anstrenge sig og give slip, powerfuldt og blidt. Derudover har jeg fokus på integritet af den enkeltes krop og dens fysiske formåen. Det er den enkelte der skal mærke efter og følge sine egne behov og dermed er hver yogastilling og yogapraksis meget individuel. Mine klasser er for alle uanset niveau, alder og køn.

helle nissen

Helle Dayal Kaur Nissen er stifter af YogaRollinger og YogaHuset Esbjerg. Hun startede sin yogarejse med børneyogaen og siden Kundalini yoga, gong og yin yoga. Hun har altid været tiltrukket af yogaen for dens helende egenskaber især følelsesmæssigt og psykologisk. Helles undervisning er kendetegnet af en særlig dybde og indsigt i forbindelsen mellem krop og sind og en stor passion og dygtighed for lyd og vibration. Hun deler hjertevarmt af sin egen livsrejse med sine elever, og er spot on med de kosmiske indvirkninger som præger os alle i øjeblikket. Lyden i yoga er Helles store kærlighed, og det bærer hendes undervisning præg af. Forvent masser af gong og klanglyde i undervisningen og transformerende chants kombineret med yogastillinger, bevægelse og dybdegående meditation. Helles baggrund er inden for design og undervisning, og hun er en sjælden inspirerende formidler i sit fag.

http://yogahuset-esbjerg.dk/

helene jakobsen

Jeg har en 200 timers yoga YTTR certificeret yoga uddannelse, som jeg har taget på arhanta yoga Ashram i Indien. Jeg har blev færdig med min uddannelse i februar i år. Jeg har selv dyrket yoga i ca. 4 år inden det.

Link til min facebook side: https://www.facebook.com/groups/351989348897426/

Michelle corbey

300HR RYT Yoga Alliance Certified; 200HR YTT Ashtanga Vinyasa Yoga, It’s Yoga Bali og 100HR YTT The Rocket (R) Vinyasa Yoga, It’s Yoga Bali.

Min yoga rejse startede for 7 år siden, jeg blev ‘challenged’ af en bekendt som dyrkede extreme marathons og Ironman det han sagde yoga for ham var mere udfordrende end hans sidste Sahara maraton. “Yeah right” var mit svar, “at strække ud i en time og chante Om til sidste, how hard can it be?”. Ind i en Ashtanga Yoga Shala trådte jeg, ud kom jeg 2 timer senere med mit livs største lærestreg om ikke at påstå noget er på en bestemt måde, før det er prøvet.

Yogaen har lært mig ikke at dømme mig selv eller andre, at lægge egoet og forventninger om at performe væk, den holder mig grounded og giver mig hver dag en lektion i tålmodighed og om ikke at fokusere på hvor jeg er på vej hen, men at nyde turen turen dertil.

Min undervisning bærer meget præg af min egen rejse med at overkomme skader fra andre sportsgrene igennem yoga via klare instrukser ind og ud af stillinger (asanas) og fokus på det anatomiske, de teachings jeg har lært igennem yoga om at “Rome wasn’t built in a Day”.

patricia

In 2012, thanks to my mother, I tried yoga for the first time and even today I remember the feeling I had before and after taking that class, and from that moment I knew I wanted to have that feeling every day in my life.

Through Yoga I have found myself, it has been a way to know my weaknesses and strengths, to accept and love myself as well as everything that surrounds me.

During our practice you will find postures of balance, inversions for looking at the world from a different point of view, forward and backward bending that takes us deep inside and also open our heart getting ready to give and receive love, twisting for letting the energy to flow, and side bending for stretching our body. If you want to experience this and a little more join me on this journey. Thank you and Namaste.

mette rexen

Jeg har dyrket yoga siden 2012 og tabte med det samme mit hjerte.

I yogaen finder jeg et rum, hvor der er ro og fokus - et rum hvor der både arbejdes med krop, sjæl og sind på en og samme tid.

Et rum, hvor jeg kan lære min krop og mig selv bedre at kende og blive mere bevidst.

Ikke bare mens jeg er på yogamåtten, men også til at blive mere bevidst i livet generelt. 

Det rum vil jeg gerne invitere dig ind i når du kommer til yoga hos mig.

For mig er yogaen en rejse. En rejse, der indtil videre har bragt mig fra min egen praksis, til en børneyogalæreruddannelse, videre til hatha yogalærer og mindfulnessinstruktør og nu til en uddannelse indenfor den restorative yoga. 

YOGA ER FOR ALLE og alle niveauer er velkomne i mine klasser.

Jeg guider dig til at få mest muligt ud af din praksis.

https://metterexen.wixsite.com/metterexenyoga

katrine rydahl

Jeg har praktiseret yoga gennem de sidste 15 år. Hovedsageligt astanga, Vinyasa og hatha yoga. I 2016 og 2017, tog jeg en 200 timers yoga alliance godkendt Vinyasayogalærer uddannelse hos Lago CPH. I efteråret 2018 videreuddannede jeg mig, inden for Yin yoga.

Udover at undervise i yoga, er jeg uddannet psykolog, og arbejder hos Esbjerg kommune.

Om min yogaundervisning 
Jeg elsker at undervise i yoga, og i min undervisning arbejdes hele din krop igennem på en nænsom måde, hvor du alligevel får pulsen op.  Jeg guider dig gennem klassiske yogastillinger og små Vinyasaflows, hvor både din styrke, din smidighed og din balance vil blive udfordret. I min undervisning går jeg meget op i, at guide dig i at udføre de enkelte stillinger korrekt, og på dit eget niveau. Min Yogaundervisning indledes som regel med en kort åndedrætøvelse eller meditation, og afsluttes altid med en afspænding. Du kan deltage uden at have tidligere erfaring med yoga, idet programmet i de enkelte klasser, vil blive tilpasset eleverne på holdet.

Jeg ser frem til at møde dig på yogamåtte, og dele min passion for yoga med dig

https://www.facebook.com/katrinerydahlyoga/

gavin rutherford

Min yogarejse begyndte i halvfemserne, og jeg er oplært i både klassiske og moderne stilarter.

Jeg blev certificeret yogalærer ved Hamsa Yoga Studio i København i 2010 under Simon Krohn og Soham Johansen og jeg har undervist flere gange om ugen lige siden. Mine faste elever igennem årene har inkluderet fysioterapeuter, læger og andre yogalærere.

Uanset om det er en blid Hatha Yoga time eller sveddryppende Vinyasa Yoga, vil jeg gerne dele min viden og kreativitet i trygge rammer, hvor udfordringer bliver til udvikling og der er plads til leg og nysgerrighed.

Det vigtigste for mig som yogalærer er, at alle føler sig velkomne og får den bedst mulige oplevelse hver gang man vælger at deltage på et af mine hold

Det er også alfa og omega for mig ikke at miste fokus på yogaens oprindelige mening og grundprincipper og at kroppen, åndedrættet og sindet afbalanceres og genkalibreres.

www.sarvangayoga.dk


nadine sandjo

Nadine spent most of her life in England before moving to Copenhagen in September 2018. She teaches Computer science at Københavns Universitet (when she is not teaching asanas).
Nadine took up Yoga initially for its physical benefits when training for the London marathon and found that it provided more than that ... She got hooked and ended up taking a teacher training course a few years later.
Nadine travelled to India in 2016 to learn more about its philosophy – which she finds grounding- To Nadine, Yoga is more than postures and it is about using the breath to connect the mind to the body. Nadine observes that she has gained so much both holistically and emotionally from Yoga that her vision is to share and make it more accessible to others through her teaching.
Nadine teaches Bhakti Yoga-with a Cameroonian twist to it-which can be a fast or slower flow depending on the ‘season of the soul’, with a devotional emphasis to it. Her eccentricity comes through with the music choice in her classes

Nadine is a 500 hr certified Yoga Alliance UK teacher -from East
London school of Yoga- and has done several other CPD courses over the years in London in order to add to her offering.

http://www.nadineyoga.co.uk

rosie martinez

Rosie Martinez

Started her yoga journey about a decade ago, while living in Mexico, her home country.

Since then, she has been practicing and exploring different styles of yoga such as Bikram, Ashtanga, Vinyasa Flow and Hatha.

In 2016, she decided to take a YTT in India, after been inspired by amazing teachers from around the globe. It was until 2017, when she moved to Denmark, that she started teaching.

She describes her yoga practice as the best way to go inward and keep unraveling her true essence.

Sofie rubin

Jeg har dyrket yoga i ca 3 år, det sidste år mere intenst med 2-3 undervisningstimer i ugen. 

Først i Fysio Danmark i Esbjerg, og erfterfølgende i Nuuk hvor jeg pt. arbejder som fysioterapeut. 

Jeg tog min 200 timers yoga uddannelse i yogaens hovedstad - Rishikesh i Indien. Efter min tur i Indien har yogaens forunderlige univers virkelig fanget min interesse. 


I mine timer kan jeg godt lide at blande hatha yoga med vinyasa yoga, så folk både får pulsen op, men også kommer til at arbejde sig dybere ind i nogle stillinger og arbejder med vejrtrækningen. 


Mine timer starter typisk ud med 10-15 min meditation/pranayama for at lande efter en måske hektisk dag på arbejdet og slutter af med 10-15 min. afspænding/shavasana. 


mathilde

For mig er Yoga noget helt særligt, som man ikke finder lignede andre steder. Da Yoga både styrker kroppen og sindet. Da jeg for fem år siden begyndte til yoga, var det også den mentale del af yogaen, som tiltalte mig. Det er grunden til, at jeg har holdt fast i min yogapraksis lige siden.

I mine yogaklasser er der altid stort fokus på at være med det der er, at lytte efter hvad kroppen har brug for. Det er et stort fokusområde for mig, at alle på bedste vis mærker efter,  hvad deres krop har brug for den enkelte dag.

Jeg har ofte mange forskellige niveauer af yogastillingerne (asana) Så der altid er en stilling som passer til den enkelte. Det er meget vigtigt for mig, at alle føler sig velkomne uanset niveau, at alle kan komme som de er.

Jeg er uddannet i Fitness World som Hatha og flow instruktør og er uddannet børneyogalærer ved Yogarollinger.

anett egsgaard

Jeg elsker at undervise yoga flows og klasser, hvor kroppen stille og roligt bliver stærkere, smidigere og fungerer mere harmonisk. Samtidigt vil du også opleve, at vi hver gang går i dybden med en position, fordi jeg ønsker at bringe mere viden til dig, så du bevæger din krop mere sikkert og effektivt.

Det er vigtigt for mig, at deltagerne på mine hold får en pause fra hverdagen, hvor de kun skal fokusere på bevægelse, vejrtrækning og særligt hvordan det føles indeni.

Jeg er uddannet ved Simon Krohn i København og er i gang med endnu en yogauddannelse ved Ashtanga yoga shala i Århus.

www.santoshaesbjerg.dk

Sita Bøcker Hou

Jeg har altid haft en længsel efter at forbinde mig med og være et med den ene, universelle kraft. Som barn oplevede jeg det som en higen efter at komme hjem.

Jeg fandt en følelse af samhørighed i naturen og som led i min søgen, udforskede jeg yogaen og tog senere yogalæreruddannelsen, samt mester graden indenfor gendai reiki healing.

 Det åbnede op for en stor lyst til at udforske bevidstheden og det åndelige liv på flere måder; intenst, gennem meditation, og med shamanisme. 

 Mødet med Johnny Tempeldal, accelererede mig for alvor ind i opvågning og dybere og dybere i mig selv i erkendelsen af, at den guddommelige kraft er alt, der er. At den universelle bevidsthed og kosmiske kraft gennemstrømmer alt, og udleves i alle væsner. 

Johnny Tempeldal har været min spirituelle vejleder og læremester gennem lange tider, og vi har i dag et tæt samarbejde.

 Tromme, rasle, sang, musik og bevægelse er redskaber der taler til mig og understøtter det fortsatte spirituelle arbejde, og som jeg naturligt bruger i min undervisning og formidling - i yogasalen eller i naturen. 

Yoga er en integreret del af mit liv og væren. Det er ikke blot noget jeg “gør” men er mere en måde at leve på. En tilgang til verden, hvor alt opleves som del af en helhed. Gennemstrømmet af den universelle bevidsthed, det lys som vi oprindeligt alle er.

Jeg bor på en gård på landet sammen med min mand og vores børn, og det er også her Sita Yoga - Tempeldal lever.

eva marie pørtner

Min yogarejse startede i 2014 i Argentina i en yoga ashram. Jeg forelskede mig med det samme i bevægelserne, filosofien og, mest af alt, i den ro og følelse af at finde mig selv, som yogaen fik mig til at føle. Jeg har efterfølgende dyrket og oplevet forskellige former for yoga der i blandt hatha, yin, kundalini, shakti naam, vinyasa og restorativ. Jeg er nyuddannet yogalærer med en 200 timer YTTC i hatha, vinyasa, yin, restorativ og meditation. For mig er balance kodeordet for min yogapraksis både på og udenfor måtten. Det kan være at finde balancen mellem svært og let, at anstrenge sig og give slip, powerfuldt og blidt. Derudover har jeg fokus på integritet af den enkeltes krop og dens fysiske formåen. Det er den enkelte der skal mærke efter og følge sine egne behov og dermed er hver yogastilling og yogapraksis meget individuel. Mine klasser er for alle uanset niveau, alder og køn

Kontakt os

Email: mail@yogalifefestival.dk

mobil: 27 82 17 66

gavin rutherford

Det vigtigste for mig som yogalærer er, at alle føler sig velkomne og får den bedst mulige oplevelse hver gang man vælger at deltage på et af mine hold. Uanset om det er en blid Hatha Yoga time eller sveddryppende Vinyasa Yoga, vil jeg gerne dele min viden og kreativitet i trygge rammer, hvor udfordringer bliver til udvikling og der er plads til leg og nysgerrighed. Det er også alfa og omega for mig ikke at miste fokus på yogaens oprindelige mening og grundprincipper og at kroppen, åndedrættet og sindet afbalanceres og genkalibreres.
Min egen yogarejse begyndte i halvfemserne, og jeg er oplært i både klassiske og moderne stilarter.

Jeg blev certificeret yogalærer ved Hamsa Yoga Studio i København i 2010 under Simon Krohn og Soham Johansen og jeg har undervist flere gange om ugen lige siden. Mine faste elever igennem årene har inkluderet fysioterapeuter, læger og andre yogalærere.

www.sarvangayoga.dk