Musik

YOGALIFE FESTIVAL

ESBJERG

Heart of Devotion

Heart of Devotion spiller og synger spirituelle chants. 


I fællesskab synger vi mantraerne igen og igen, hjertet åbnes og du kommer i en dybt fredfyldt tilstand. Ind i hjertets stille rum. 


Her skal ikke præsteres noget, du synger ikke “rigtigt eller forkert”. Vi hengiver os dybt sammen ind i en tilstand, hvor tiden står stille, og der blot er oplevelsen af at være til. 

https://www.facebook.com/Heart-Of-Devotion-311968759701153/

oplev heart og devotion til afslutnings koncerten søndag 16.30-18.00

sten elten

Sten Elten tager sit projekt ”Picture Image” med ind i din dagligstue, hvor han fremfører sine instrumentalnumre. Musikken eller stilarten ligger et sted i ingenmandsland. Der er ikke bevist tænkt på en bestemt stilart, men mere at lade følelserne og stemningen bestemme. Projektets titel tager udgangspunkt i, at musikken er “lytte musik”, som er billedligt og til tider mediterende.

Sten Elten er uddannet perkussionist og trommeslager fra Sydvestjysk Musikkonservatorium, og har gennem årene spillet med et utal af kunstneren og bands, og ikke mindst genre. Picture Image er hans musikalske frirum, hvor alt er tilladt.

”Vi mangler frirum i vores liv – små oaser, hvor vi kan slå os ned og lade op. Fri for TV, computere og mobiltelefoner, hvor vi kan være tilstede uden forstyrrelser, og have tid og overskud til at være nærværende. En Picture Image-koncert skal være et frirum for deltagerne, som på en gang udfordrer og behager de tilhørerende.”

https://www.youtube.com/channel/UCZjZM2IdpH5EAN39Br-tJPg

https://open.spotify.com/user/1110363394?si=eS9Z3fMSSEWujqwTVfvMbA

spiller på forskellige tidspunkter i løbet af lørdag og søndag

tjek tidspunkter i konfus


Yoga-koncert med Mathilde + Birth

Oplev en yogatime hvor kroppens vibrationer smelter sammen med live-musik. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo, så der er tid til fordybelse i krop og lyd. Instruktør: Mathilde, Komponist og guitar: Nicholas Top Synthesizer og Guitar: Jonathan Bygger Cello: Jakob Toft Bas: Jesper Sørensen Trommer og perkussion: Mads Vejrup

Lørdag 17.00-18.00