Program

YOGALIFE FESTIVAL

ESBJERG

programmet er under udarbejdelse

Åbningsceremomi 10.05-10.20  (fælles)

Lørdag den 18. maj

Sal 1

Sal 2

Sal 3

10.30-(11.45)

Katrine Rydal

(Vinyasa Yoga) 75min.

Helene Jakobsen

(Hatha Yoga) 75min.

Charlotte Borch

(Mindfulness) 45-60min.

12.00-(13.15)

Majbritt Engbæk

(Vinyasa Yoga) 75min.

Nadine Sandjo

(Hatha Yoga) 75min,

Helle Nissen

(Gong og lydhealing) 45min.

13.30-(14.45)

Anett Egsgaard

(Vinyasa Yoga) 75min.

Sofia Rubin

(Hatha Yoga) 75min,

Helle Nissen

(Kundalini Yoga) 75min.

15.00-(16.15)

Gavin Rutherford

(Vinyasa Yoga) 75min.

Patricia

(Hatha Yoga for beginners-Engelsk) 75min.

Eva Marie Pørtner

(Yin Yoga)

60min.

16.30-(17.45)

Michelle Corby

Maja Wenzel Henriksen

(Invoice your inner goddess with this slow vinyasa flow combined with mantra singing) 75min.

Rosie Martinez

(Hatha Flow) 75min.

Grace Acosta

(Klangmeditation-singing bowls, gong/drum) 60min.

17.00-18.00 (Konfus)

Mathilde med orkestret

(Hatha Yoga) 60 min.

Sal 1 er til de dynamiske former for yoga såsom vinyasa yoga, Power Yoga, Ashtanga Yoga osv.


 sal 2 er til de blide former for yoga såsom hatha yoga, yin yoga, kundalini yoga og restorativ yoga osv.


sal 3 er til de meditativ aspekter af yoga såsom pranayama, chante, gong, yoga nidra og meditation osv.


(timerene kan variere imellem 45-75 minutter. starttidspunkter er fast)

Søndag den 19. maj

Sal 1

Sal 2

Sal 3

10.30-(11.45)

Line Fricke

(Yin Yang Yoga-aktiv flow) 75min.

Jan Bune

(Blid morgen Yoga) 60min.

Helle Nissen

(Gong og lydhealing) 45min.

12.00-(13.15)

Gavin Rutherford

(Vinyasa Power Flow) 75min.

Helene Jakobsen

(Hatha Yoga) 75min.

Charlotte Borch

(Mindfulness) 45-60min.

13.30-(14.45)

Majbritt Engbæk

(Vinyasa Yoga) 75min.

Mette Rexen

(Yin Yoga) 60-75min.

Line Fricke

(Mindful Månehilsen & Yoga Nidra) 60min.

15.00-(16.15)

Aflyst pga. sygdom!

Patricia

(Hatha Yoga for beginners-Engelsk) 75min.

Grace Acosta

(Klangmeditation-singing bowls, gong/drum) 60min.

afslutnings koncert

med heart of devotion

16.30-18.00